Τα "ξίφη" τους διασταύρωσαν Μιχελάκης- Μηλιός
  Παρασκευή, 8 Ιούν 2012      16:34      0

Τα "ξίφη" τους διασταύρωσαν Μιχελάκης- Μηλιός

Στα ερτζιανά του real fm αντάλλαξαν πυρά ο Γ. Μιχελάκης με τον Γ. Μηλιό, με αιχμή τη φορολογία...

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον στενό συνεργάτη του Αλ. Τσίπρα ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτε ένα νούμερο αλλά "ευχολόγια" εκτός από το κομμάτι της φορολογίας για την οποία, σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, η Κουμουνδούρου θέλει να φορολογήσει τα μεσαία εισοδήματα αλλά και τον τζίρο των όποιων μικρών επιχειρήσεων έχουν απομείνει στη χώρα.

 

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται στο να ρισκάρει, ας ρισκάρει με το κόμμα του και όχι με τη χώρα» είπε ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Μηλιό να απαντά ότι «ο Αντώνης Σαμαράς με την επιστολή που έχει στείλει στον Μ. Ντράγκι έχει ήδη δεσμευτεί για τη συνέχιση των ίδιων πολιτικών που έχουν οδηγήσει στη μείωση των μισθών και των συντάξεων. Αυτά τα μέτρα θα τα ακυρώσουμε» είπε ο κ. Μηλιός αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά μετά τις εκλογές εάν υπάρξουν συγκεκριμένα σημεία συμφωνίας.

 

 

«Τα περί εξόδου από την ευρωζώνη εκφράζονται από όλους όσοι επιμένουν στην Ευρώπη στην ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική, είναι πολιτικός εκβιασμός και όχι πολιτική άποψη» πρόσθεσε.

 

 

Πηγή: Real.gr

 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ