ΣΥΡΙΖΑ: «Μνημείο θράσους και υποκρισίας όσα είπε ο Μητσοτάκης για
τη δημόσια υγεία»
  Τρίτη, 10 Ιαν 2017      18:33      0

ΣΥΡΙΖΑ: «Μνημείο θράσους και υποκρισίας όσα είπε ο Μητσοτάκης για τη δημόσια υγεία»

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, αλλά και η ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία επιτίθεται στον Παύλο Πολάκη για την κατάσταση της δημόσιας υγείας, αποτελούν μνημείο θράσους και υποκρισίας», υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Και συνεχίζει:

«Το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη που έκλεισε νοσοκομεία, απέλυσε μέσα σε μια εβδομάδα 2.500 γιατρούς του ΠΕΔΥ, επέβαλε εισιτήριο πέντε ευρώ στα νοσοκομεία, μείωσε κατά σχεδόν 50% τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων οδηγώντας τη δημόσια υγεία σε εξαθλίωση, δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους γιατρούς, ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε τους ασθενείς.

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας «Novartis» προκαλούν έντονες απορίες ακόμα και στους πιο καλοπροαίρετους.

Αντί, λοιπόν, να φωτογραφίζεται με τους γιατρούς, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι σημαίνει η "συμφωνία αλήθειας" για την υγεία, στην οποία περιλαμβάνονται το πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο και η περιστολή δαπανών, όπως είχε εξαγγείλει στη ΔΕΘ». 

 

ΣΧΟΛΙΑ