Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με τον Κασιδιάρη: Χαρακτήρισε τουρκική
τη μειονότητα στη Θράκη και "ψευτοεθνάρχη" τον Καραμανλή!
  Πέμπτη, 1 Αυγ 2013      14:59      0

Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με τον Κασιδιάρη: Χαρακτήρισε τουρκική τη μειονότητα στη Θράκη και "ψευτοεθνάρχη" τον Καραμανλή!

Με δηλώσεις, που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και επικίνδυνες για τα εθνικά μας θέματα, δυναμίτισε το κλίμα στη Βουλή ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Σοφίας Βούλτεψη με τον Γιάννη Δραγασάκη να σχολιάζει στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: "Ήρθατε για να προκαλέσετε".Ο κ. Κασιδιάρης, είπε επίσης ότι έχει ζητήσει να του δοθεί πρόσβαση στα στοιχεία για το φάκελο της Κύπρου.


"Να δούμε ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο. Να λάμψει η αλήθεια. Λένε ότι φταίει η Χούντα. Μη ξεχνάμε ότι οι χουντικοί πέθαναν στη φυλακή. Ζητώ εξηγήσεις από το Προεδρείο ως βουλευτής, έχω ζητήσει να ενημερωθώ για μαρτυρικές καταθέσεις για φάκελο της Κύπρου. Το αιτήθηκα 3 φορές", είπε χαρακτηριστικά.


Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη. "Δεν τον διέκοψα γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει για την προδοσία της Κύπρου. Τα όποια θέματα έχετε με το Προεδρείο να τα θέσετε στη Διάσκεψη Προέδρων", είπε χαρακτηριστικά.Τον λόγο πήρε και η Σοφία Βούλτεψη η οποία είπε: "Έχουν τεθεί κάποια εθνικά θέματα που θέλω να απαντήσω:
Στη Θράκη υπάρχει Ελληνική Μουσουλμανική μειονότητα, όχι Τουρκική"Αφορμή, όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος έκανε λόγο για τουρκική μειονότητα στην Θράκη. "Υπάρχουν εκεί κάποιοι που πρέπει να απελαθούν", είπε χαρακτηριστικά.Τότε προκλήθηκε ένταση από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η κα Βούλτεψη συνέχισε λέγοντας: "Την καταστροφή της Κύπρου την προκάλεσε η Χούντα". Και πρόσθεσε: "Αν σας πιστέψουν θα έχουν σύνδρομο Στοκχόλμης, θα ερωτευτούν το θύτη τους! Σκοτώνω τη μάνα μου για να πάω εκδρομή με το ορφανοτροφείο! Δεν γίνεται αυτό."Ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι την φράση “η Κύπρος κείται μακράν”, την είπε ο "ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής" με τη Σοφία Βούλτεψη να εξηγεί ότι ήταν «ειρωνική η φράση αυτή του Κωνσταντίνου  Καραμανλή που αποχώρησε από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ λόγω της κατοχής».O Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε τότε να φωνάζει από τα έδρανα: «Είστε άσχετη! Η γυναίκα είναι ανιστόρητη», ενώ ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ σχολίασε: «Οι βουλευτές της Χ.Α. με σχέδιο ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα γιατί έτσι αντιλαμβάνονται την παρουσία τους εδώ».Πηγή: Newsit, enikos


ΣΧΟΛΙΑ