Σκύλος επιτέθηκε σε 8χρονο παιδί!
  Δευτέρα, 16 Σεπ 2013      12:27      0

Σκύλος επιτέθηκε σε 8χρονο παιδί!

Οι γονείς του μικρού αγοριού κατέθεσαν μήνυση στον 35χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου...

Σε σύλληψη ιδιοκτήτη σκύλου, ράτσας ελληνικού ποιμενικού, προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, καθώς το ζώο επιτέθηκε σε διερχόμενο αγόρι και το δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.


Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας, οπότε ο 8χρονος μαθητής της Γ΄ Δημοτικού επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του και στο δρόμο δέχθηκε την επίθεση του σκύλου, ο οποίος ή δεν ήταν δεμένος ή είχε καταφέρει να λυθεί και επιτέθηκε στο παιδί, δαγκώνοντάς το σε διάφορα σημεία. Τελικά, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει από το σκύλο και έφθασε στο σπίτι του αιμόφυρτο.


Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, μέτρησαν πολλαπλά δήγματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στο δεξί μηρό του και χρειάστηκαν πολλά ράμματα. Το παιδί παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.


Οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση στον 35χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος και συνελήφθη και μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α' Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ