Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ- Αντιδράσεις από τη δήλωση
Παφίλη
  Τετάρτη, 2 Μάι 2012      11:11      0

Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ- Αντιδράσεις από τη δήλωση Παφίλη

Στις 20:00 το βράδυ έχει προγραμματισθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον...

του Αρεως, όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα.

 

Στρέφοντας τα βέλη της κατά του ΣΥΡΙΖΑ και βάζοντας στο ίδιο κάδρο όλα τα κόμματα, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει ότι μοναδική διέξοδος του λαού για να βγει από τη φτώχεια είναι να ψηφίσει το ΚΚΕ.

 

Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος Θανάση Παφίλη, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς υποστήριξε ότι «το κόμμα του δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».Ειδικότερα, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμία αυταπάτη πως μια κυβέρνηση «με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες κάτω από εκβιαστικά διλήμματα θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος».

 Απαντώντας στην πρόταση Τσίπρα περί κυβέρνησης της Αριστεράς, σημείωσε:

 

 

«Τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής και απογοητεύουν τον λαό. Δεν υπάρχει ούτε μια τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση που χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις να κατάφερε να δώσει μια βιώσιμη λύση για το λαό. Τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα από τη δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων».

 Την ίδια ώρα, ο Θ.Παφίλης ζήτησε ψήφο στο ΚΚΕ ώστε ο λαός να σταματήσει να φοβάται και κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή το βράδυ να βγουν στους δρόμους για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

 Η τοποθέτηση Παφίλη δέχθηκε τα πυρά του Χρήστου Παπουτσή και του Αρη Σπηλιωτόπουλου, οι οποίοι τόνισαν ότι αφού το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλαδή τη δημοκρατική διαδικασία, «γιατί να μη βγει στο βουνό κάνοντας αντάρτικο;».
Λόγω της συγκέντρωσης έχουν ανακοινωθεί μέτρα απαγόρευσης της στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ