Πρόστιμο 30.000? στον Π. Καμμένο και 500? για κάθε φορά που θα λέει
"Αντρίκος Παπανδρέου"
  Τρίτη, 4 Ιούν 2013      15:56      0

Πρόστιμο 30.000? στον Π. Καμμένο και 500? για κάθε φορά που θα λέει "Αντρίκος Παπανδρέου"

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου...

Για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικόπρόστιμο.


Παράλληλα τού απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του ΑντρίκουΠαπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώπρόστιμο.


Υπενθυμίζεταιπως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου, έφτασε σταδικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου τωνΑΝ.ΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σεαγοραπωλησίες CDS.


Οκ. Παπανδρέου, διεκδικούσε από τον κ. Καμμένο το πόσο του ενός εκατομμυρίουευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, με βάση τις δηλώσεις του κ. Καμμένου γιαεμπλοκή του με τα ασφάλιστρα κινδύνου ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας (CDS).


Υπενθυμίζεταιότι ο κ.Καμμένος είχε μιλήσει για το ρόλο που διαδραμάτισε ο ΑντρίκοςΠαπανδρέου σε επενδυτική εταιρεία που αγόρασε CDS από το ΤαχυδρομικόΤαμιευτήριο, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας τηνεκτίναξη των spreads.

ΣΧΟΛΙΑ