Γλυκά Νερά: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από σχολείο!
  Τετάρτη, 3 Μάι 2017      09:16      0
Μπροστά στα μάτια των παιδιών!

Γλυκά Νερά: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από σχολείο!

Εικόνες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πρωί πρωί έξω από σχολείο...

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας άνδρας το πρωί της Τετάρτης, έξω από δημοτικό σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά, από εξοστρακισμό. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς όλα συνέβησαν την ώρα που οι μαθητές πήγαιναν στο μάθημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλης Γρίβας, ο οποίος εκείνη την ώρα άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν το σκηνικό της εκτέλεσης ως εξής: Στις 8:15 ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο γιατί γνώριζαν ότι ο Γρίβας θα πήγαινε εκεί να αφήσει το παιδί του, καθώς στην περιοχή μένει η πρώην σύζυγός του. Αφού άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε από την είσοδο του σχολείου οι τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. Είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας. Σημειώνεται, ότι το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


ΣΧΟΛΙΑ