«Διαλύεται» η ΑΕΚ
  Δευτέρα, 23 Ιαν 2012      15:52      0

«Διαλύεται» η ΑΕΚ

Η κατάσταση στην ΑΕΚ μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτη, με τη διοίκηση να μην μπορεί να κάνει τίποτε...
Η ψυχολογία των παικτών στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη ήταν στο ναδίρ αφού παραμένουν πάρα πολύ καιρό απλήρωτοι χωρίς να διαφαίνεται κάποια λύση που θα αποδειχθεί βιώσιμη.

 

 

Μετά τον Μπερνς και το Σάββα Γκέντσογλου, ο Νίκος Καράμπελας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τρίτος παίκτης της ΑΕΚ που θα αποχωρήσει, μάλλον για το εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το δρόμο της αποχώρησης σκέφτονται ο Κωνσταντόπουλος και ο Λαγός.

 

 

Για το Λεονάρντο ακούγονται διάφορες φήμες με επικρατέστερη αυτή του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχουν ακόμη εκκρεμή ζητήματα για το ενδεχόμενο απόκτησής του.

 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», χαρακτηριστικό της άθλιας οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η «Ένωση» είναι ότι οι ποδοσφαιριστές βρήκαν κλειδωμένα τα μίνι μπαρ στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κρήτη.

 

 

Πρώην και νυν μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν μετά από πρόταση του Μιχάλη Τροχανά για το ενδεχόμενο εξεύρεσης λύσης.

 

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου παρουσίασε την με δηλώσεις του την τραγική κατάσταση που επικρατεί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σχοινοβατούμε κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει καθημερινά…»

ΣΧΟΛΙΑ