Άθλια προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Μιχάλη Ιγνατίου
  Παρασκευή, 1 Ιούν 2012      10:32      0

Άθλια προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Μιχάλη Ιγνατίου

Άθλια προσπάθεια, που εντοπίζεται σε αυτοδιαφημιζόμενο «περισπούδαστο» νεαρό δημοσιογράφο, με σκοπό...
να προκαλέσει πρόβλημα στον έγκριτο δημοσιογράφο και ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, εμφανίστηκε την Τετάρτη το βράδυ σε ιστοσελίδα οικονομικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα «αποκαλύφθηκε», και στη συνέχεια αποσύρθηκε, πως ο Μιχάλης Ιγνατίου προσελήφθη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προφανώς για να ωραιοποιήσει την εικόνα των δανειστών στην Ελλάδα.

 

 

Η ιστοσελίδα εξαφάνισε την «αποκάλυψή» της, όταν αντιλήφθηκε πως έπεσε θύμα κακόβουλης παραπληροφόρησης και απολογήθηκε στον κ. Ιγνατίου, ο οποίος προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον της πηγής της κάλπικης είδησης. Σημειώνεται ότι ο ανταποκριτής του Mega είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δημοσιογράφος ελληνικών μέσων ενημέρωσης με καθημερινή παρουσία στην Ουάσιγκτον και στο ΔΝΤ, η οποία χαρακτηρίζεται άκρως ενοχλητική και «αντιμνημονιακή». Ολα τα δημοσιεύματα και οι ανταποκρίσεις του Ιγνατίου χαρακτηρίζονται από κριτική για το Μνημόνιο και σ’ αυτά αποδεικνύεται η λανθασμένη απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στον αδίστακτο μηχανισμό ΔΝΤ-Ε.Ε.

 

 

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε την εξής διόρθωση:

 

"Σε ύποπτες πηγές αποδίδονται -τελικά- οι πληροφορίες που λανθασμένα δημοσίευσε και το Sofokleousin.gr για το δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, βάσει των οποίων είχε προληφθεί από το ΔΝΤ. Δημοσιογραφικός έλεγχος απέδειξε ότι οι πληροφορίες δεν ευσταθούν και γι αυτό το Sofokleousin.gr απέσυρε το δημοσίευμα, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την αλήθεια".

 

 

Ο δημοσιογράφος έχει στο ενεργητικό του άπειρες αποκαλύψεις για την αψυχολόγητη παραπομπή της Ελλάδας στον μηχανισμό ΔΝΤ-Ε.Ε.. Οι αποκαλύψεις του, που δεν διαψεύστηκαν ποτέ, δημιούργησαν πρόβλημα και στους δανειστές της χώρας, αλλά και στους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς και πολιτικούς, που έδειξαν τυφλή υποστήριξη στο Πρόγραμμα, δημιουργώντας συνθήκες εξαθλίωσης στον ελληνικό λαό.

 

 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που επιχειρήθηκε η «δολοφονία» του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του Ιγνατίου και είναι φανερό πως πίσω από τις ενέργειες αυτές βρίσκονται άτομα που στοχεύουν στον παροπλισμό ανεξάρτητων δημοσιογράφων, οι οποίοι δεν υπακούουν στα κελεύσματα και τις απαιτήσεις των δανειστών και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα. Και την προηγούμενη φορά, το ψευδέστατο δημοσίευμα διαγράφηκε, όταν το Blog που το φιλοξένησε εν αγνοία του, διαπίστωσε ότι έπεσε και αυτό θέμα παραπληροφόρησης από το ίδιο κέντρο.

ΣΧΟΛΙΑ